ZORGACADEMIE PARKSTAD opent haar deuren!

04-06-2012 : 
Ben je ge´nteresseerd in een opleiding tot apothekers-, tandarts- of doktersassistent? Dit is je kans! De nieuwe Zorgacademie Parkstad (ZAP) opent donderdagavond 7 juni van 17.00 tot 20.00 uur haar deuren voor iedereen, die ge´nteresseerd is in de speciale mbo-opleidingen van het Arcus college tot apothekers-, tandarts- en doktersassistent. De arbeidsmarkt is op zoek naar praktijkgerichte apothekers-, tandarts- en doktersassistenten. Dat maakt de garantie op een baan heel erg groot!

Gedurende deze avond kun je op ontdekking gaan in de ZAP, demonstratielessen bijwonen in de verschillende praktijklokalen, zoals een apothekers-en doktersruimte en een tandartsenpraktijk. Je kunt kennis maken met de speciale mbo-opleidingen, die in een versneld traject van 2 jaar en in een regulier traject van 3 jaar doorlopen kunnen worden. Tijdens de bijeenkomst op donderdagavond 7 juni wordt je tevens de unieke kans geboden om je direct voor de opleiding tot apothekers-, tandarts- en doktersassistent in te schrijven.

Interesse?
Deze bijeenkomst is uitsluitend bedoeld voor iedereen die ge´nteresseerd is in assisterende beroepen, zoals: apothekers-, tandarts- en doktersassistenten, die bij de ZAP gegeven worden!
Dit is geen algemene open dag. De ZAP is gelegen aan de Henri Dunantstraat 2, 6419 PB Heerlen.


Bron: Arcus College
1372 Views
beoordeling: 1  2  3  4 

Reageren

type deze code over Welke code zie je hiernaast?

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst