Breakfest Next Top Model?

20-05-2010 : 
Zaterdag 19 juni vindt de derde editie van Breakfest plaats op het evenemententerrein Megaland in Landgraaf, Zuid Limburg. De deuren zwaaien om 12.00 uur open, einde programma rond 20.30 uur. Breakfest, eendaags jongeren lifestyle festival met straatsport, muziek, demo's, dans, workshops en games.

Breakfest heeft dit jaar weer een propvol programma; zo zijn er twee podia met optredens van Hadouken!, Valerius, Zwart Licht, Only seven left en vele andere toffe acts! Doe mee met een van de creatieve of sportieve workshops, kijk naar de skatepro's tijdens de Quiksilver skatecontest, of kom gezellig voetbal bij ons kijken op megagroot scherm.

Breakfest Next Top Model
Of lijkt het je leuk om als een real glamour GIRL te schitteren tijdens Breakfest Next Top Model? We zijn op zoek naar meiden die op de catwalk tijdens Breakfest hun eerste stappen in the world of models willen zetten. Meiden (vanaf 16 jaar) kunnen zich gratis on line inschrijven. De winnares krijgt een metamorfose van de Stadskappers, een modellenopleiding van Sessibon Bookings en zal voor de lens van een professionele fotograaf en de cameraĺs van www.kresjtv.nl schitteren. Ook Fashionclash werkt mee en wil de winnaar laten meelopen in een modeshow ˇf de winnaar achter de schermen laten meewerken aan een modeshow. De deskundige jury let op uitstraling en stelt ook vragen, dus meidenů meld je aan op info@breakfest.nl of info@kresjtv.nl

Geef je mening in de Kresj Bokz
Hoe denk jij over dope, seks, politiek, multy culty? Yes wij zijn ge´nteresseerd in jou. Geef ongezouten je mening over alles en nog wat.. De Kresj BokZ is een babbelbox variant. Kots het uit en kom in de KRESJ BOKZ, waar alles gezegd mag worden en niemand je stoort! Staat jouw mening binnenkort ook op www.kresjtv.nl ??

www.kresjtv.nl werkt samen met Breakfest en verslaat dit jongerenfestival.
2014 Views
beoordeling: 1  2  3  4 

Reageren

type deze code over Welke code zie je hiernaast?

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst